Назови моїм іменем зірку
Зводь щовечора очі до неба
Крізь безмежну небесну тишу
Я всміхаюся знову до тебе
Не зважай на мою далекість,
На холодність срібно-прозору
Я читаю думки твої з легкістю
Я чую кожнісіньке слово...
Я твоєю радію радістю
І болить мене твоя мука,
І віків неосяжною безвістю
Я тримаю тебе за руку...
Пам'ятай, що десь там, у Всесвіті
Між сузір'ями Козерога і Лева
У тихій нічній безконечності
Я знову чекаю...на тебе