СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується cередній загальноосвітній школі № 100 м. Львов МАТИ ПЛАЧЕ, ГОСПОДИ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується cередній загальноосвітній школі № 100 м. Львова, де працює
“філологом” Заболотна Галина Богданівна, а директором – Василь Титар,
який до Мене був й є під відьми приворотом.
МАТИ ПЛАЧЕ, ГОСПОПОДИ, ПРОСТИ
Вкраїнська “вчителька та матір” плаче, Господи, прости.
Ніколи не несла Тобою дані я свої христи.
Шукала я собі легкий й приємний шлях.
Мене на кораблях й в полях чекав мій птах.
Який виконував усі мої бажання,
Пернатий чорний мріяв про моє кохання.
Я мріяла та вірила у темні сили,
Хоч привороти не одну людину вбили.
А я перетворилася в брехню та зло.
Лиш правдоньки в мені нема, як й не було.
Я з чоловіками завжди робила, що хотіла.
Тож зі страху від вчинків тіло та душа трімтіли.
А “матір українська й вчитель” – це Галина Заболотна!
Можливо і не варта слів, як мама й вчитель, бо – болотна!
Лячне гряде Творця покара в світі!
Усі слова Отця – у заповіті!
НАУКА – ЦЕ НАУЦІ ТА ОСВІТІ НА ПЛАНЕТІ!
ВСЕВИШНЬОГО СЛОВА: АНДРІЙ РОГУЛЯ В СВІТІ – ТРЕТІЙ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
10.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)