Вітаю з днем народження співака, заслуженого артиста України, Анатолія Федоровича Кобзаря
У квітневий розмай, навесні,
народився співак, музикант.
На Чернігівській, рідній землі
розцвітав, Богом даний, талант.
А шкільні, незабутні стежки́
до визнання вели й нагород.
Заплітаючи у ланцюжки
пісню, музику, творчість і спорт.
Пролітали життєві літа,
з кожним кроком гартуючи міць.
Загубилась армійська тропа
і студентські роки відбулись.
Залишаючи творчість у дар
для досягнення мрій і вершин.
Щоби піснею славив пісняр
рідну землю - святиню з святинь.
Щоби голос його по світах
лився співом удень і вночі.
Щоби пісня крилата, мов птах,
досягала куточків душі.
Вам бажаю, маестро, в цей день
творчих злетів, нових перемог.
Проспівати ще безліч пісень,
до цікавих торкнутись пригод.
Хай хвилюють вас чари весни,
захищає любов-оберіг.
Зичу благ із води і роси
і щасливих, жаданих доріг.
08. 04. 2020 Л. Маковей (Л. Сахмак)