Якщо мене спитають люди -
"Чи бачив Бога я в житті?",
то я скажу, що Він усюди,
Він все пронизує в бутті.
Якщо попросять показати
Його Божественне Лице,
Попрошу їх я замовчати
Й послухати самих себе.
І ті, хто просять довести,
І так скептично в Бога "дмуха",
Їм просто треба дорости
до розуміння "Бога Духа"!
Нехай Господь - Великий Дух
Відкриє їм "сердечний слух",
Нехай Його святе веління
Надасть свої благословіння.