Ранок рожеволиций поїть мене світанком,
Кутає у серпанок, тихо шепоче: "Спи...
Поки птахи ще сонно грають собі в мовчанку, –
Я тобі заспіваю, хоч і не знаю слів.".
Ой, зірка в долоню впала!.. Співає ранок...
В мріях — лише хороше. Повільно світанок п'ю.
Що ж, закриваю очі, кутаюся в серпанок,
Може мені насниться...
А може це я ще сплю.
07:20 02.04.2020