Мені здається щось падає,
Ховається між устами.
Так як вода з водоспада,
Непрочитаними словами.
Це листи...
Що ти не побачиш,
Не прочитаєш.
Повідомлення, які забуті чи стерті.
Не знести...
знаєш.
Маєш знати, як ентальпію до смерті.
Мені здається я маю рацію,
Та сподіваюсь що ні.
Колись хтось вимкне мою трансляцію,
- настане час на весні.
Мені здається... я здався.
Поклав руки на стіл.
Пам'ятай: я пручався.
I can't ever stend still
When even you distance
all Blows up
thats all that i feel.