Господи, Боже, прости,
Діток моїх захисти.
Прошу, благаю Тебе,
Вислухай, Боже, мене
Страшно тепер на Землі-
Люди в великій біді.
Вірус до нас прилетів,
Сотні забрав вже життів.
Церкви стоять всі пусті,
Дзвони не звуть голосні.
Люди бояться людей,
Мами тремтять за дітей.
Плачу, благаю, молю,
Захист і силу прошу,
Вижити в в цій боротьбі,
Віру не втратить в Тобі.
Боже, прости, сохрани,
Нечисть страшну прожени.
Прошу, благаю Тебе,
Вислухай, Боже, мене.