А пам'ятаєш? Як горів майдан...
Чи вже забули? Бо пройшов вже час?
Чи все в житті- неправда і обман?
Чи не стосується вже нас???
Аааааа!!! Нам загрожує за**па вірус.
Це через нього ми забули про війну.
Згадали, що ми всі лише папірус.
І сподіваємось, що стане талану.
Не захворіти, не пропасти марно.
Залишитись в живих, нехай там як.
Оооо... як видно нашу душу гарно,
Оце конкретний нам від Бога знак.
У нас все просто- моя хата скраю.
Нехай подохнуть всі, аби не я...
А я сежу тихенько і ридаю...
Нехай би Бог забрав мене, а не чиєсь дитя...