Я вижену з свідомості ненависну тривогу,
Прислухавшись до серця, знайду близьку дорогу.
А крила часом зраджують - безпечніше йти пішки,
Розійшлися нарізно наші дві доріжки.
Розійшлися нарізно наші дві дороги.
Ще відчутні наслідки недавньої тривоги.
Хто має трохи досвіду – може запевняти,
Що не можна хлопчикам долю довіряти.
Вірте у реальність, але не в кохання.
Найдорожчу молодість зіпсує чекання.
Мрійте про майбутнє - та не про весілля.
Всі наївні мрії знищує свавілля.
Не повірю нікому, що кохання прекрасне.
Важко жити дівчатам, що вірять у казку.
Важко жити дівчатам, які вірять у сни.
Майже кожна в них вірить, та не вір хоча б ти.