Які ознаки пророка?
Справжнього?
Зламаний ніс,
вибите око,
голова відтята, бажано б.
І таке буває, але з часом,
і те вже наслідки.
Чи у нашому випадкау,
на Месію призначаючи,
уживали отаку
дармограйську тактику:
до сліпих надісилали яскравого,
до глухих співочого
не зважаючи на,
накопичену практику,
аби його відрізнити якось
від загалу і середовища?
Буцімто, цілунки знецінені,
уціліла Ціль, не поцілена,
навіть зцілює!
А інакше як же,
питають,
його схопити і карати
згодом,
захищаються законами,
прикидаються злодії,
бо не має більших гадів
у вигадуванні ідентифікацій.
Більші гади, тільки Боги,
ще й вибагливі,
коли того разу,
випало Тарасу,
чи було це виконанням
заповіту вищевказаного?
Краща треба -
вкладати пальці омиті облизуванням
поміж ребер рядків віршовиних,
особисто упевнюваитися
в колективному переконанні.