Сьогодні настрій був скажений,
Лилися сльози, мов ручай,
Кричала щось як навіжена,
Прошу, мій друже, вибачай!
Виною стану є гормони,
Які породжують мій стрес,
Це не якісь вам забобони –
Його величність ПМС.
Чоловікам не зрозуміти,
Думок шалене казино.
Ходімо, друже, разом пити,
Лікує ПМС вино.