/ з ноткою гумору.../
Ми живемо,немов в шпаківні...
Будинок - поверх не один...
А вранці й не потрібні півні,
Хватає чуваних ..." перлин"...
Не сплю й вночі я - хропи чую
Сусідки зверху,просто ...жах,
Її ,сердешну,розумію...=
Та сон тікає...по кущах.
Та й днем,який вже відпочинок-
Десь "бахка" метел- рокен- рол...
Й надивишся таких картинок...
Що мрієш...про будинок ..."смол" .
Не хочеться,щоб хтось ходило
По голові...туди- сюди...
Кричало,гупало,хропіло...
Хоч в них ,повір,свої ходи.
Я розумію це питання-
Й Цей соціальний гурт буття.
Як хочеш вилетіть з шпаківні-
Купуй будинок для життя.
20.03.2020р.
Та ми теж вдома не сидимо=дача- то рай! Добре,що в вас вона є.А ми за релаксом йдемо у лісосмугу,подихати чистим повітрям,обо у зону відпочинку.Гарного настрою Вам!!