Зіграти і в мелодії забутись,..
-То кнопку з номером «Один»
Потрібно натиснути!
Знайти добра слова,..
-Натисни кнопку номер «Два»!
Якщо ж нашкодив, то гріхи зітри,
-Натисни кнопку номер «Три»!
Зінатись у коханні,
У почуття вложити душу,..
-То кнопку з номером «Чотири»
Ти натиснуть мусиш!
Якщо ж дістали і хочеться послать?
- Нема проблем, натисни кнопку "Пять"!
А коли б’ють, пора тікати?
- Швиденько кнопку «Шість»
Потрібно натискати!
А раптом сталось не туди ступити?
-Натисни кнопку «Відмінити»!
Якщо ж прийшла пора вмирати?
-«Перевантажити» швиденько
Треба кнопку натискати!
Свого живого майже не стало -
Багато пишуть, читають мало.
Всі мізки електронні,
Інструкції в смартфоні.
Ні сподівань, ні мрій-
Не думай дій,
бо розум свій помер,
Нема чим думати тепер!
Хіба ж так можна жити,
Таку біду собі творити,
Хіба ж то є людське життя…?
Потрібне невідкладне каяття
Перед Природою і Богом
Не завтра, а вже нині,
Бо не залишиться людського,
Того, що має бути лиш в людині!