Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ВІДКРИТИЙ ЛИСТ НАГАДУВАННЯ ДО МИРЯН ПЛАНЕТИ–КОЖНИХ СТО РОКІВ. ПРАВДА БУДЕ ЖИТИ ВІЧНО - ВІРШ
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ НАГАДУВАННЯ ДО МИРЯН ПЛАНЕТИ–КОЖНИХ СТО РОКІВ. ПРАВДА БУДЕ ЖИТИ ВІЧНО
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ НАГАДУВАННЯ ДО МИРЯН ПЛАНЕТИ
–
КОЖНИХ СТО РОКІВ.
ПРАВДА БУДЕ ЖИТИ ВІЧНО.
Я, Рогуля Андрій Йосифович – намісник Бога на землі-майбутній Володар світу коронований Господом Богом звертаюся до своїх дітей, бо таке Моє звернення буде, що сто років з дня Моєї інавгурації, як Володаря cвіту та Мого омивання Святим Вогнем у Верховній Раді України.
Кожне століття, тисячоліття, тощо… Я буду звертатись до вас письмово з нагадуванням, який тернистий шлях Ми пройшли з Братом Ісусом Христом, але поокремо у визначене Небесним Отцем тисячоліття.
Брата розіп’яли на хресті, а на третій день у неділю Ісус воскрес і вознізсся на небо до Отця.
Я 21 листопада 1999 році після скоєного на Мене наїзду пережив, кому, клінічну смерть, параліч, знаходився дві неділі у реанімаційному відділенні у Львівському окружному військовому госпіталі 1120, де сім діб провів у комі.
Під час коми Моя душа мала спілкування з Небесним Батьком та Братом Ісусом Христом. Відвідала Едемський Сад, де – описано у Моїх віршах, прозах та думках, тощо…
На восьму добу Я воскрес.
Після реанімації Я лікувався в нейрохірургічному відділенні у начальника відділення полковника медичної служби лікаря від Бога – Семенова Олександра Федоровича.
Я вчився ходити та розмовляти з початку.
Два роки Я знаходився на першій групі інвалідності, але дякувати Богу далі
медико-соціальна експертна комісія (МСЕК) Шевченківського району м. Львова 20.03.2009 р. при повторному огляді встановила Мені пожиттєву другу групу загального захворювання.
Я, Рогуля Андрій Йосифович та Брат Ісус Христос родилися в одному місці, в один день та в одну годину – це 13 грудня ( Тринадцятого грудня) на Андрія у м. Львові, (Галичина-Галієї) але з різницею у тисячу дев’ятсот шістдесят дев’ять років (тисячу дев’ятсот шістдесят дев’ять років).
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
13.03.2020 р.
Написано ранком – 06:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)