Я була чесна з Вами, я не грала,
Я рідко так раділа у житті.
Та не проста любов буває справа
І не завжди усі у ній святі.
Я пір'ячко, мене Ви не схопили,
А значить не настав іще наш час.
Ми з Вами один одного любили
І цього не відняти вже від нас...
Життя закрутить так як й не чекаєш,
Не знаю що ще далі нам гряде,
Я вірю що мене колись впізнаєш
У натовпі безликому людей.
Я буду плямкою на сірім фоні,
Яскравою лиш для твоїх очей,
І почуття знов вдарять в наші скроні,
Вогонь даси мені, мій Прометей.
Хоч я до скель обставин ще прикута,
Нас розпачу обох орел клює,
Сама колись з нас доля зніме пута,
І кожен з нас в житті знайде своє...