СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується усім дорогим захісникам Вітчизни – БІЙЦІ АТО
БОЖА ПРАВДА!
АНЕКСУВАЛА КРИМ РОСІЯ!
ВОНА – ЧУМА!
ДОНБАС – В ВОГНІ, З РОСІЄЮ У НАС – ГІБРИД ВІЙНА!
ПРО УКРАЇНУ ЛИНУТИМЕ СЛАВА СВІТОВА!
Немає cправедливості в державі Україна,
Тому і благодаті Божої й у ній нема.
Тож солов’їна від московської орди – в руїні.
Анексувала в нас Росія Крим! Вона – чума!
Зима заплакала зимою – за Вкраїну біль.
Природа обнімає теплотою солов’їну.
Диявол лиш для зищення Вітчизни має ціль.
Забули нелюди в Москві про Господа країну.
Донбас – в вогні, з Росією у нас – гібрид війна!
В борні за Україну платиться страшна ціна!
Весна ввійшла в свої права і – це її слова:
Про Україну линутиме Слава Світова!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
10.03.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)