Шановній Євгенії Семенівні Фелонюк
До 80-річного ювілею присвячую:
Тут місто Вінниця стоїть,
Внизу - Південний Буг.
Будинків сотня височить –
То праця її рук.
Пропрацювала все життя
Вона у ПМК.
І все робила до пуття,
Хоч праця то важка.
Стелилась доля під вінець
Весільним рушником.
Обдарувала, накінець,
Її своїм кутком.
Двоє гарнесеньких діток,
Лелека принесла.
В сімейне затишне кубло
Їй щастя додала.
Неслися стрімко так літа,
Як коні мчались вдаль,
Та в день народження весна
Прогонила печаль.
І кожен раз, після зими,
Коли розтане сніг.
Із первоцвіту килими
Для Вас цвіли щорік.
Вісімдесята вже весна
Ступає на поріг
І ніжним проліском вона
Встеляється до ніг.
У колір сивий вже косу
Заплів весняний цвіт.
А доля у життя красу
Дарує Многа літ!
Хай ніжне, сонячне тепло
Серденько зігріва.
Щоб довго щастя в нім жило
Й співала щоб душа.
Нехай лунає за вікном
Для Вас пташиний спів,
В цей день щоб чули за столом,
Багато щирих слів.
Дарують посмішки для Вас
Хай друзі і рідня.
Хай внуки Ваші, в вільний час,
Біжать до Вас щодня.
Хай життєдайним джерелом
Бринить душі струна
І зігріває Вас теплом
Чарівна ця весна.
************
Вітаємо бабу Женю
Сьогодні в баби Жені свято –
Це день народження її.
Тож привітань буде багато
І від родини й від сім’ї.
Будуть вітати діти й внуки,
А з ними правнуки малі.
Й ми келихи візьмемо в руки
У Андріяшівці - селі.
І побажаємо здоров’я,
Адже це - саме головне.
Хай доля щедро на подвір’я
І радість, й щастя принесе.
Щоб почувалася чудово,
Побільше щоб приємних днів,
Щоб снились сни тільки казкові,
В яких багато солов’їв.
А сонце променем ласкавим
Щоб зігрівало кожен раз.
Той відблиском з душі яскравим,
Щоб випромінював щораз.
Хай Мати Божа захищає
Від всіх напастей і всіх бід,
Хранитель-Ангел вберігає
І завжди йде за нею вслід.
Хай доля стелить їй під ноги
З найкращих квітів килими,
Й шляхом життєвої дороги
Змогла ще МНОГА ЛІТ іти.