На восьме березня
Подарували внуки бабі Христі
Лопатник-телефон
І пояснили, що то є смартфон.
Город орали, їсти захотіли,
Як завше над макітрою присіли.
А там ні галушок, ні сала…
Бо баба у мережі зависала.
Живе вже баба у смартфоні,
Що там онуки, що там коні…
Не до коня їй вже, не до онука,
У неї тисячі гостей з Фейсбука.
Все пишуть і харчів не просять,
Все лайкають і постять,
Весь світ тепер у баби - друзі...
А коні? -…нехай пасуть в лузі!
А що голодні внуки?...
До них тепер у баби
вже не доходять руки!