Восьме березня – свято чудове
Всіх сестричок, матусь і бабусь,
Всіх коханих, дружин і знайомих,
А також, і всіх наших татусь.
Бо готуються за́вжди до свята,
Вони, мабуть, найбільше з усіх.
Подарунків купляють багато,
Щоб вітати рідненьких своїх.
Вони вранці встають до схід сонця
І готують сніданок смачний,
Щоб як ранок загляне в віконце,
То вже страви були на столі.
Ну а потім весь пил витирають,
Прибирають в квартирі своїй.
Всіх жінок найрідніших вітають,
Бо вони такі милі усі.
Тож бажаю терпіння татусям,
Щоб скоріше цей день прожили.
Догодили жінкам і матусям,
Й щоби доці щасливі були.
Ну хоч одна людина підтримала... А то всі мовчать. Жінкам і так багато слів скажуть в цей день. А для чоловіків це стрес, який потрібно пережити.. Дякую!
Дуже приємно, Олю, що думки співпали Надіюсь, що "сильна половина" людей не "впала обличчям в весняне болото" і достойно пережила цей стрес
З весною Вас, Олю!
Нехай щастить у всьому: І великому, і малому