Цілюще чисте джерело,
Де кров'ю багряніє рута,
Ковток натхнення принесло,
Щоб силу слова не забути.
Струмок безсилий не тече,
Його долають перешкоди.
Коли підставить хтось плече,
У тричі він примножить води.
Дощі холодні з неба ллють,
Ще ріки болю не остигли...
Та ми здолаєм гнів та лють —
З'єднаєм браття наші сили.
Стікають сльози мов вода,
Струмки впадають в спільне гирло.
Хай не лякає сила зла,
Бо єдність роду — наша сила.
Безмежний океан життя,
З'єднаєм піснею любові,
У ритмі вічного злиття,
Сплетемо стрічки кольорові.