Три! Два! Раз!
Нананана-нанана-нана-на-на
Нананана-нанана-нана-на-на
Нананана-нанана-нана-на-на...
Ну й нехааай дощ невпинно йде,
Викликом стааав цей суворий день,
Але ніщо у нас не вкраде
Любов життя!
В двері прохооодь, до вогню сідай,
Щоб бути з тобою, я все віддам;
Не відбере невмолимий час
Тих мрій у нас!
Серце б'є мов набат - всяяякраз!
Ми сильніші стократ, коли єєєє шанс,
Не змарную його, бо є те, що поєднує нааа-аас.
Ти живеш, щоб буть моєю,
А я живу аби кохать тебе,
Нам стежиною своєю
Йти у сві,т і хай життя скрутне -
Бог так склав зірки на небі,
Вірю - він не кине нас тепер,
Бо ти живеш, щоб буть моєю,
А я живу аби кохать тебе.
Світло гаси, будьмо при свічах,
Втому мою ти не помічай,
Посмішки лиш сяють хай на губах -
Пройдем наш шлях!
Руку мою що є сил тримай,
Довга дорога в життя, й нехай
Шлях наш важкий, але двоє нас, і це
Наш бій, наш шанс!
Ми плече до плеча - всяяяякраз!
Нас не пройме печаль, поки єєєєє шанс,
І я знаю - ти поруч допоки не вийшов мій чаааа-аас,
Ти живеш, щоб буть моєю,
А я живу аби кохать тебе,
Нам стежиною своєю
Йти у світ, і хай життя скрутне -
Бог так склав зірки на небі,
Вірю, він не кине нас тепер,
Бо ти живеш, щоб буть моєю,
А я живу аби кохать тебеееее, йеа!
Соло
Серце б'є мов набат - всяяяяякраз!
Ми сильніші стократ, коли є шанс,
Не змарную його, бо є те, що поєднує НАААС!
Ти живеш, щоб буть моєю,
А я живу аби кохать тебе,
Нам стежиною своєю
Йти у світ, і хай життя скрутне -
Бог так склав зірки на небі,
Вірю, він не кине нас тепер,
Бо ти живеш, щоб буть моєю
А я живу аби кохать тебе...
(Бо) ти живеш, щоб буть моєю
А я живу абииии ко-хать-те-бе!
Нананана-нанана-нана-на-на
Нананана-нанана-нана-на-на
Нананана-нанана-нана-на-на
Нананана-нанана-нана-на-на!
Оооо-уоооо-оооо-уооо
Йеее-йееее-йеіее-ге-гей!