СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
ВІДСТАВКА ПРЕЗИДЕНТА
Подасть наш Президент в відставку.
А буде це, яке число?
Можливо в ніч, а може зранку,
Бо не його – це ремесло.
Відставка влади – неминуча.
Тож все залежить піде, як…
Невже у крові та плакуча?
Абсурдний Зе відчуло смак!
Брехня й бездарність для народу,
Важкими – ношами в житті.
Вкраїни здаючи свободу,
Залишитесь у забутті.
Подасть наш Президент в відставку.
Чикайте день і це число!
Можливо в ніч, а може зранку,
Бо не його – це ремесло.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
29.02.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)