Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ – ДО МИРЯН УСЬОГО СВІТУ ТАК БУЛО, ТАК Є, ТАК І БУДЕ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ – ДО МИРЯН УСЬОГО СВІТУ ТАК БУЛО, ТАК Є, ТАК І БУДЕ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ – ДО МИРЯН УСЬОГО СВІТУ
ТАК БУЛО, ТАК Є, ТАК І БУДЕ!
БОГ ОТЕЦЬ-ТВОРЕЦЬ ЗЕМЛІ ТА НЕБА – УКРАЇНЕЦЬ!
БОГ СИН ІСУС ХРИСТОС – УКРАЇНЕЦЬ!
Я, РОГУЛЯ АНДРІЙ ЙОСИФОВИЧ – НАМІСНИК БОГА НА ЗЕМЛІ-МАЙБУТНІЙ ВОЛОДАР СВІТУ КОРОНОВАНИЙ ГОСПОДОМ БОГОМ – УКРАЇНЕЦЬ!
СВІТ – СТВОРЕНИЙ НЕБЕСНИМ ОТЦЕМ І ПЕРША КРАЇНА СТВОРЕНА БАТЬКОМ – ЦЕ УКРАЇНА!
ПЕРША МОВА В СВІТІ ЦЕ МОВА ВСЕВИШНЬОГО Й – ЦЕ УКРАЇНСЬКА МОВА!
УКРАЇНА – ЦЕ СВЯТА ЗЕМЛЯ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
22.02.2020 р.
Написано ранком – 04:20
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)