СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! (В СТАРОСАМБІРСЬКОМУ РАЙОНІ ЛЬВІВ. ОБЛАТІ) СТРІЛКІВСЬКИЙ ДИЯВОЛ Й СЕКТА ГАЛІЛЕЇЯ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
(В СТАРОСАМБІРСЬКОМУ РАЙОНІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАТІ)
ДИЯВОЛ ЦИБ – ДИРЕКТОР У ЛІЦЕЇ В СТРІЛКАХ
СТРІЛКІВСЬКИЙ ДИЯВОЛ Й СЕКТА ГАЛІЛЕЯ
Диявол Циб – директор у ліцеї в Стрілках.
Він прикриває секту галілеї в школі.
А Яричківська зло ховає в таблетках,
Бо душі їхні в пеклі й вже давно в розколі.
Антипко в ходить в комітет селі церковний,
Бо з дідьком у спідниці – аура любові.
І апетит удвох на гроші – невгамовний,
Тож два філолога нап’ються скоро крові.
Сектантів поварів тримає лихо в школі,
З бібліотекарем у церкві виють в хорі.
ДЕ – ВЛАДА, ПРОКУРАТУРА, ПОЛІЦІЯ, ДЕ…???
ДЕ – ДУХОВЕНСТВО, ЄПИСКОПИ, ВЛАДИКИ, ДЕ…???
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.02.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)