СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! ТИМЧАК (ЛЮБА) КОБИЛА – ЦЕ ДИЯВОЛ У СПІДНИЦІ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
ТИМЧАК (ЛЮБА) КОБИЛА
– ЦЕ
ДИЯВОЛ У СПІДНИЦІ
Тимчак (Люба) кобила – це диявол в Стрілках у спідниці,
Яка з сектантами виспівує у церкві в хорі.
Немає в неї людяності й жодної границі,
Бо бреше всім, що дії в неї – щирі та прозорі.
Журба за другом й чортом в рясі Паращинцем – в неї.
За Любу, Циба й Паращинця кара жде село.
Розрада їхня секта – сестри й братя з галілеї, –
Все Мною буде знищене в державі Божій зло.
ДЕ – ДУХОВЕНСТВО, ЄПИСКОПИ, ВЛАДИКИ, ДЕ…???
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.02.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)