Зіткненні часом , розведені вагонами.
Танцюючим вальсом, ритмами-
стогонами.
Скрипучими рейками, мерехтливими ліхтарями.
Розклеїні наклейками, напророчені знахарями.
Чекають кожен на своїх станціях.
Розсипані вітром по різних дистанціях.
На різних вулицях, по інших містах.
Хтось поселив надію,а в когось оселився страх.
Так собі живуть, міняються містами, місцями.
То ми буваємо ними , то вони трішки нами.
Розсортовані як товарні одиниці.
Вештаються з крамниці до крамниці.
Щось купують, за щось розплачуються.
Щось вибирають, повертають, повертаються.
Сьогодні продають, завтра продаються.
Сьогодні плачуть, завтра сміються.
І так собі ходять від каси до каси.
Різні імена, різні лиця, різні раси.
У когось сопрано, хтось басом.
Розведені вагонами, зіткненні часом!
Кіт.В