Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! ЗВЕРНЕННЯ ДО ЛЮДЕЙ І ДІТЕЙ, ЯКІ ЗНАЙОМІ ЗІ МНОЮ ТА МИРЯН І ДІТЕЙ УСІЄЇ ПЛАНЕТИ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! ЗВЕРНЕННЯ ДО ЛЮДЕЙ І ДІТЕЙ, ЯКІ ЗНАЙОМІ ЗІ МНОЮ ТА МИРЯН І ДІТЕЙ УСІЄЇ ПЛАНЕТИ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
ЗВЕРНЕННЯ ДО ЛЮДЕЙ І ДІТЕЙ, ЯКІ ЗНАЙОМІ ЗІ МНОЮ
Скоро Ми з вами більше не побачимося і не будемо спілкуватися.
Читайте вдумливо все, що Я писав й пишу та виконуйте усе написане Мною.
Моліться ревно до Отця у прощенні своїх гріхів…
ЗВЕРНЕННЯ ДО МИРЯН І ДІТЕЙ УСІЄЇ ПЛАНЕТИ
Усе, що скоро буде сказано Мною у Верховній Раді України для усього людства на планеті – до виконання.
Моє мовлення жодною людиною у світі не обговорюється й обговореннню не підлягає та не деталізується…
Усі Мої звернення, відкриті листи, поснення усьому світу та Мої пророчі вірші – до виконання!
Усе, що написано у Святому Письмі й все, що мовлено та описано Мною – до виконаня!
Я, Рогуля Андрій Йосифович – намісник Бога на землі майбутній Володар світу коронований Господом Богом пояснюю востаннє усьому людству на землі, що Мойсевич Людмила Василівна на сьогоднішній день і навічно – Моя довірена Людина.
Вона – перша Людина після Мене в нашій Богом вибраній Україні та в цілому світі.
Куди б не зайшла Людмила Василівна, для неї всі двері мають бути відкриті та вислухане те, що Вона говорить і виконано тому, що Вона –виконавець Моєї волі, а Я – виконавець Святої Трійці.
Десять пунктів з повторного відкритого поснення усьому світу від 24.01.2018 р. – до виконання!
1. Сказані Нею слова – це Мої слова.
2. Сказане Нею прохання – це Моє прохання.
3. Сказаний Нею наказ – це Мій наказ.
4. ЇЇ звернення – це Моє звернення.
5. ЇЇ візит у будь-яку країну – це Мій візит.
6. Розмова з керівником будь-якої країни – це Моя розмова.
7. Розмова з керівником будь-якої релігії – це Моя розмова.
8. Неповага до Неї – це неповага до Мене.
9. Відмова ЇЇ – це відмова Мені.
10.Образити ЇЇ – це образити Мене.
Ніхто немає права думати про Неї цинічно, а тим більше щось говорити тому, що все про Неї – це все про Мене.
Наш Небесний Отець – справедливим суддею, що за добро нагороджує, а за зло карає і Я – Його намісника на землі майбутній Володар світу коронований Господом Богом за велінням нашого Сотворителя, який наділив Мене владою й Своїми ласками на землі, також буду за добро нагороджувати, а за зло карати.
Небесним Творцем вибрана Україна і Я – вибраний Творцем слуга для спасіння Батьківського зерна та відділення від нього полови…
Моліться ревно усі люди та діти планети до Отця та кайтесь Йому у своїх гріхах..
ЯК БОГ ВИРІШИВ, ТАК УСЕ І БУДЕ.
ПЕРЕЧИТИ ГОСПОДУ НАВІТЬ ДУМКАМИ – ВЕЛИКЕ ЗЛО.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.02.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)