Ти маєш знати
Той вогонь в моїх очах,
Йому палати, є
Допоки плине час
Зроблю все для тебе і -
Ким схочеш стану я,
Аби ти знов була моя.
Тобі я хочу вірши читати мов поет,
Тебе я мрію вловити до своїх тенет,
І знай я віддам тобі
Кохання і життя,
Аби ти знов була моя.
Жадана, єдина,
Перед тобою на коліна
Готовий навіть впасти я,
Аби ти знов була...
Чекаю хвилину
Коли скажу: "Тебе не покину,
Й назАвжди залишаюсь я,
Аби ти знов була моя"!
Оуєієєє
Ти просто згадай,
Як ми дали слово:
Хоч пекло, хоч рай -
Ми разом до скону,
І слів наших зов,
І віру в любов,
Пісні і молитви -
Лиш ними я жив
І у серці хранив я їх,
Аби би ти зно-оов!...
Жадана, єдина,
Перед тобою на коліна
Готовий навіть впасти я,
Аби ти знов була...
Чекаю хвилину
Коли скажу: "Тебе не покину,
Й назАвжди залишаюсь я,
Аби ти знов була моя"!
Твій одяг у шафі навіює сум,
Я чую, як пахне твій старий парфум,
У кожній картині тебе впізнаю,
Я все що завгодно зроблю!..
Соло
Тобою я жив
І в серці зберіг ТЕБЕ!
Жадана, єдина,
Перед тобою на коліна
Готовий навіть впасти я,
Аби ти знов була...
Чекаю хвилину
Коли скажу: "Тебе не покину,
Й назАвжди залишаюсь я,
Аби ти знов була моя"!
Аби ти знов була моя...
Аби ти знов була моя...
Аби ти знов була ....