Не залишай мені самотність
Не залишай мені самотність,
коли нам добре бути разом
і відчувати неповторність
любові, що зміцніла з часом.
Не забирай у мене сили
спиняти в думах кровотечу,
що підрізає мої крила
даючи впасти в порожнечу!
Якщо лишуся в самоті
з пекельним болем в почутті,
- вгамую біль і оживлюсь,
і вже назад не повернусь!
Назад, назад в твоє життя,
не повернусь із забуття,
немов страждала не дарма
душа, бо дихає сама!
Знайдімо краще ту стежину
яка серця вестиме наші
з вершини суму у долину,
де радість не вино у чаші.
Не треба сірих стін між нами
з мостів байдужістю творити,
нехай самотність буде снами,
з яких не боляче будити!
Не покидай на самоті,
мене, бо стану в майбутті
без тебе жити і цвісти,
твої читаючи листи!
Бери мене з собою в світ,
в якому линеш у політ
від мрій сліпучих і надій,
що сяють у душі моїй!
Loner 24.01.20