Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СВЯТОЇ ТРІЙЦІ – ВОЛЯ ПОМСТА ЗА МІСІОНЕРКУ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ ДАРОВАНУ СВЯ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СВЯТОЇ ТРІЙЦІ – ВОЛЯ ПОМСТА ЗА МІСІОНЕРКУ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ ДАРОВАНУ СВЯ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СВЯТОЇ ТРІЙЦІ – ВОЛЯ
ПОМСТА ЗА МІСІОНЕРКУ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ ДАРОВАНУ СВЯТОЮ ТРІЙЦЕЮ – МОЙСЕВИЧ (КАРПІНСЬКУ) ЛЮДМИЛУ ВАСИЛІВНУ
ПОМИЛУВАННЯ НІКОЛИ НЕ БУДЕ НА ЗЕМЛІ ТАКИМ НЕЛЮДАМ І ПОДІБНИХ НА НИХ ТА ЇХНІМ РОДИНАМ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ І ПРАЦЮЮТЬ У СТАРОСАМБІРСЬКОМУ ТА САМБІРСЬКОМУ РАЙОНАХ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ –
“Директор” ЗЗСО I-III ступенів-ліцей с. Стрілки Циб Ярослав зі своєю сім’єю та родиною, його улюблениця Тимчак (кобила) Люба з чоловіком “начальником” казначейства Старосамбірського району Тимчаком Романом з сім’єю та родиною, брати Люби Тимчак – Михайло Гагалович “депутат” Старосамбірської районної ради та Микола Гагалович з сім’ями та родинами, Лікар ЗЗСО I-III ступенів-ліцей с. Стрілки Уляна Яричківська з сім’єю та родиною, Мартич Надія з ім’єю та родиною, Шкіль Світлана з сім’єю та родиною, колишній “священник” с. Стрілки Володимир Паращинець з сім’єю та родиною , а також все духовенство разом з Єпископами та Владиками з сім’ями та родиною, районні влади, прокуратура, суди, поліція, мед працівники з сім’ями та родиною, тощо…
Перед тим усі наведені вище, як відійти у вічне пекло до свого друга антипка мають відчуте на землі те саме й більше, що відчувало Моє зерно, а це – усі знущання, брехню, усе приниження та страх, тощо…
УСІХ ПЕРЕРАХОВАНИХ І ПОДІБНИХ ДО НИХ ОЧІКУЄ СТРАШНА У МУКАХ КАРА.
УСІ ТІ, ХТО ПРИХОВУВАВ ЗЛОЧИН І ДОПОМАГАВ НАВЕДЕНИМ ВИЩЕ НЕЛЮДЯМ АБО ПОДІБНИХ ДО НИХ ЛЮДЕЙ СВОЇМИ ДІЯМИ, БЕЗДІЯННЯМ,ЧИ ДУМКОЮ Й ТІ, ЩО ДОПОМАГАЛИ У ФАЛЬСИФІКУВАННЮ ТА СФАБРИКУВАННЮ, ЧИ ПРИХОВУВАВ ЗЛО Й – ЗЛО.
ВСІ СЕКТИ – ЗЛО.
УСЮ ВЛАДУ І ВСЕ ЗЛО ЧЕКАЄ CТРАШНА КАРА.
ВСЕ ЗЛО У СВІТІ БУДЕ ЗНИЩЕНО.
НЕ ЦІНЯТЬ МИРЯНИ ТЕ, ЩО НЕБЕСНИЙ ОТЕЦЬ ДАЄ І ПОСИЛАЄ ЇМ.
СТАРОСАМБІРСЬКОМУ ТА САМБІРСЬКОМУ РАЙОНАХ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАCТІ ПРОЩЕННЯ НЕМАЄ.
НЕ БУДЕ: МИ НЕ ЧУЛИ, МИ НЕ ЗНАЛИ, ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
ВСЕ ВИ ЧУЛИ, ВСЕ ВИ ЗНАЛИ Й НЕ НЕСЛИ СВОЇ ХРЕСТИ.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
01.02.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)