СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
НЕМАЄ ПРЕЗИДЕНТА
Нема в Вкраїні Президента.
Лиш бла-бла-бла, а – це нещастя.
Орда впроваджує агента,
Тож робить підло, нагло й часто.
Немає першої особи.
Одне створіння – лиш лукаве,
Бо залишилася жадоба
І прагнення лишень до слави.
Хула на Бога там – комізм.
Воно нерозуміє правди –
Це не керманич, а цинізм,
Бо він живе заради зради.
Зе гумор в Україні – нищівний
Тому, що він в усьому – неправий.
А реноме просте – в народу.
Слуга піти в відставку має,
Бо він виборює свободу
Й в Омані правди не шукає…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.01.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)