СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
ЗВЕРНЕННЯ – ДО МИРЯН ПЛАНЕТИ
УКРАЇНА ВАС ЧЕКАЄ
1. Хто володіє українською мовою та має прагнення переїхати на постійне місце буття в Україну, УКРАЇНА ВСІХ ЧЕКАЄ…
2. Всі українці проживаючі в інших країнах, які мають бажання переїхати на постійне місце проживання в Україну, УКРАЇНА ВСІХ ЧЕКАЄ…
3. Всі українські заробітчани, які мають намір повернутися додому, УКРАЇНА ВСІХ ЧЕКАЄ…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
12.01.2020 р.
Написано вночі – 02:10
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)