Навколо нас було усе як завжди
Ми були наче в закруті вітрів
Холодних,що збивали нас зі шляху
І ми не знали досі повноти життя
Одне бажання - можна все змінити
Навіть коли не бачиш ти де йти
Коли здається навкруги ні звуку
Ми разом так неначе ти - це я
Зроби лиш крок назустріч тому світлу
Що вносить сенс у кожен новий день
Тепло від серця твого так відчутне
Неначе ти його віддав мені
І тільки в тиші де нема нікого
Почуєш голос із глибин душі
Ти відпусти назавжди все,що було
Що заважало та було в тобі
Все незначне пройшло - це лиш питання часу
Ми круто поміняли стиль життя
Удвох отримали ми що хотіли завжди
І щастя у житті ми віднайшли