Мені однаково, чи будеш
Ти популярним, чи то ні,
Чи будеш ти на п'єдесталі,
Чи вилізеш колись з брехні -
Однаковісінько мені.
Де йдеш, летиш, куди ти їдеш...
Велосипедом, чи в автівці,
Чи то на білому коні...
Чи ти в дурмані, чи в Омані -
Однаковісінько мені...
Та не однаково, гетьмАне,
Коли країна вся в омані...
Що ти для нації здобудеш
І що залишиш по собі -
Ох, не однаково мені!