А ви не знали…
Село – де люди самі обрали собі місцину,
А місто там, де їм володарі вказали…
А ви не знали…
До рабства тягнуться раби,
А вільні нескореними вмирали…
А ви не знали…
Багато поту треба щоби гідно жити,
Хотіти мало, гідність треба боронити
А ви не знали…
Поганці вид фальшивий мають,
Ніж те, що на душі ховають…
За злими зло волочиться повсюди,
Досягне кара їх, нічого не забуде…
А ви не знали…
Як так… не знали….
Не знали й не хотіли знати….
То майте все,
а щастя буде вас минати!