СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові Я ПРИНІС
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
Я ПРИНІС
Я приніс, миряни, правду.
Не чекали ви її.
Тож поставлю жирну крапку,
Я на світовій брехні.
Хмурі стануть скоро хмари
І закриють чисте небо.
Ждімо Божої покари,
За гріхи в людей – потреба.
Знищу Я людців у світі.
Істина лиш запанує.
А Вкраїна в буйноцвітті,
Бо Отця вона шанує.
Я приніс вам аксіому,
Бо на людях ставлю кому…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.01.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)