Корисно чи продукування гарних і на краще сподівань,
фантазій струмів та надій видобування,
а хоча б і марних,
такий собі (а чи собі?)
гуманітарний мрійний майнінг,
лічилок зрозумілих безліч у дитинстві актуальних,
думок окремих з маячнею старості
за для іще надійнішого шифрування?
Це кимось, судячи зі всього,
заплановано і заохочується навіть!
Бо з часом ти в собі ускладнений з початку,
обставинами в тіло вкладений
білок, жирок, а з рештою, вуглець,
занадто спрощений у жменьку попелу
оформлений закономірністю, кінець,
від нього, навіть із апгрейдом, не втечеш.
А як же ж коїни?
А коїни, і Каїни, зостануться, е хеш.