Останні хвилини… І рік вже минає,
Який зустрічали ми з вами разом…
Останні хвилини... Він був... І немає,
Новий рік крокує уже за вікном...
Останні хвилини... Ми дякуєм Богу,
Що сили нам дав Він до мрії іти...
Останні хвилини... Вже нова дорога
Вестиме нас далі, в незнані світи…
Останні хвилини... Згадаймо все добре,
Що було із нами… Збулося що вже...
Останні хвилини… Збігають поволі,
Що ж рік нам Новий із собой принесе?..
Останні хвилини... Щасливими будьмо
У Новому році, щодня й назавжди...
Останні хвилини... Любить не забудьмо,
Всіх тих, хто є поруч із нами - любіть...
Останні хвилини... Зоря в небі сяє,
І сурми співають - Новий рік прийшов!..
Останні хвилини... Усіх я вітаю,
Бажаю щоб кожен з вас щастя знайшов!...
Анатолій Розумний,
30.12.2019