Цей присмак гіркий на вустах онімілих
Від слів недомовлених - цілий потік.
Читається докір в очах овдовілих
Цією війною - відбувся обмін.
Обмін полонених України й Росії,
Гучни́й у нім заклик: усіх на усіх.
Щоб визволить наших Синів України,
Готові відда́ти убивців усіх.
Бійців українських так мало відда́ли.
Між них помісти́ли простих продавщиць.
Натомість, взамін так в нас швидко забрали
Вкраїнського люду запеклих убивць.
Дарунки убивцям від нашої влади,
Які в тих стріляли, що йшли на Майдан.
Ці злочини досі розкрить не давали,
І вогник останній надії пропав.
Цинізм, прорахунок й дитяча наївність
Витають в повітрі й розтрушують пил,
Засліплюють очі людей лицемірством,
Паплюжачи пам’ять про сотні могил.
В мене глибокі сумніви в тому, що команда ЗЕ, буде відстоювати незалежність України.. Вони вже повернули російську мову у виші.. Завтра почнуть говорити про другий державній "язик"..
Сто убивць за одного бійця. Якщо на ваги ставити людське життя, то, навіть, не знаю, що сказати.. Якщо враховувати інтереси країни, то це дійсно, зрада.