Мальви квіти чарівні
в віконце дивляться мені.
Наче діти заглядають,
тільки, жаль, не розмовляють.
На зеленім оксамиті
пелюстки росою вкриті,
і веселі, і сумні -
мальви квіти чарівні.
Пам`ятаю, як на свято
з них вінки плели дівчата -
в нічку ясну, на Купала,
в тиху воду опускали.
Потім снилися мені
мальви квіти чарівні...