СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому ріднному Брату Ісусу Христ В ОСОБІ БРАТА
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому ріднному Брату Ісусу Христу
В ОСОБІ БРАТА
Я прийшов, як обіцяв
І постав в особі Брата.
Глянте добре в Наші Лиця,
Ми подібні Два на Батька.
Я Просив і мовив людям,
День настане для облуди.
Всім доносьте правду й суддям,
Хоч вони не Божі – люди.
Довго Я спостерігав,
Як страждав Мій рідний край,
Але час Отця збігав,
Тож зійшов на землю РАЙ.
РАЙ в Мені, а Я у Ньому,
Бо одна Ми з Ним Сім’я.
Два прийшли до Свого дому
І в убранні багряному.
Нам Отець Свою дав ласку.
Й мовили Його Уста, –
На Великдень їсти паску –
Це засновика Христа.
Християнство – це Ісуса.
Свято Він це заснувава , –
Він Мій Брат і Я молюся.
Бог Мене поцілував.
Я Андрій, а Брат Ісус.
В Нас Отця в судинах Кров, –
Горе світ жде й землетрус.
Я розказую вам знов.
Я прийшов, як обіцяв
І постав в особі Брата.
Глянте добре в Наші Лиця,
Ми подібні Два на Батька.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
27.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)