Павлюк Олександр Михайлович
Павлюк Олександр Михайлович
( 18 березня 1984р – 2 листопада 2014 р)
Свидя Черняхівського району Житомирської області.
Солдат, майстер 26-ї окремої артбригади.
Чотирирічна донька Злата
Так часто дивиться в вікно
Й питає маму: -А де тато?
Щось не приходить він давно.
Хоча маленька - розуміє,
Що тато більше не прийде,
Своє дитятко не обніме
Й на руки більше не візьме.
А як же хочеться до тата,
Щоб з ним погратися разом,
Новеньке плаття показати
Й сидіти за одним столом.
Вона покаже йому ляльку
Нову, що з бантиком в косах
І з’їсть смачненьку карамельку,
Що зна́йде у його руках.
-Ходімо, бабцю, до татуся –
Щебече донечка мала.
-Я в гарне платтячко вберуся,
Вдягнутись зможу вже сама.
Ось вже ідуть вони до тата
І Злата квіточки несе.
Туди, де так могил багато,
Квітки для тата покладе.