СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Дорогому Богу МІЙ БОГ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Дорогому Богу
МІЙ БОГ
Мій Бог – Отець. І Бог – Мій Брат.
Я Їх – слуга й Володар світу вічнний.
Мої миряни б’ють в набат,
В Вкраїні в нас талант – трагічний…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
25.12.2019 р.
Написано вночі – 01:40
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)