СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батько БЕЗ ТЕБЕ, ОТЧЕ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
БЕЗ ТЕБЕ, ОТЧЕ
Тебе, Небесний Батько, Я люблю понад усе.
Без Тебе, Отче, Я життя Свого не уявляю.
Баз Тебе не було б Мене й буття Моє пусте.
З Тобою Я щоденно та щоночі розмовляю…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
24.12.2019 р.
Написано вночі – 02:05
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)