СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Дорогому Богу
МОЇ ВИДІННЯ
Я бачу небо й бачу зорі
Й людей, що Богу – в непокорі.
Мої видіння – аксіома
І на дворі воно, і вдома.
Минуле виджу й майбуття,
Страшна чекає кара людство.
Назад немає вороття,
Бо на землі одне паскудство.
Таке, як Тимчаки та Циби
І Гагаловичі пихаті.
А піп у Стрілках має хиби
Й живе диявол в Божій хаті.
Весь Старосамбірський район
Ми покараєм, бо там нелюд.
І Самбір долучився тоже,
А Бог говорить: так – негоже!
Нема там влади й не було,
Чорти лиш рясі та в погонах.
В районах тих панує зло,
Для прикриття стоїть ікона.
Підняли руку на святе,
Хоч мали встати на коліна.
Для всіх життя тепер – пусте,
Пропало ваше покоління.
З Моїх сміється нечисть віршів,
З Довіреної теж глузують.
Для себе бидло робить гірше.
Людмилу ще й терорезують…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
23.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)