СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
ЗВЕРНЕННЯ ДО ЛЮДЕЙ ПЛАНЕТИ
Учіть, миряни світу, українську мову,
Бо міжнародне скоро буде Боже слово.
Тож світ на солов’їній матиме розмову.
В Вкраїні Господа вона – обов’язково.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
21.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)