СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Святій Трійці МОНАРХ – СВЯТОЇ ТРІЙЦІ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святій Трійці
МОНАРХ – СВЯТОЇ ТРІЙЦІ
Отець Мені дозволив описати правду,
Бо істину повинна знати вся планета, –
Гряде Людина й буде мати славу й владу
І дар Святої Трійці – Божого поета.
Володар світу в Україні Божій – вічний,
Бо коронований монарах Всевишнім в небі –
Це Син Небесного Отця і Він стоїчний.
Тож перед Ним – всі на колінах й превелебні…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)