Зваблива в блисках, небезпечна, У небі блискавка ширяє, А грім гуде, гарчить, лякає… Мораль для кожного доречна — Той, хто страхає, не вбиває.
ID: 858627 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ПоемаТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 20.12.2019 21:51:45 © дата внесення змiн: 20.06.2020 20:40:44 автор: Lana P.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie