СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Дорогому Богу ОДНА У ГОСПОДА ХАТИНІ – ЦЕРКВА
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Дорогому Богу
ОДНА У ГОСПОДА ХАТИНІ – ЦЕРКВА
Одна в державі Божій скоро буде українька мова.
Ніхто не обговорює Моєї волі й Мого слова.
Одне в країні вічно житиме вкраїнське громадянство,
Бо процвітатиме лишень в Вкраїні Батька християнство.
Єдина в Господа хатині – церква й християнська віра,
Бо робиться Моїм зерном велика та страшна офіра…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.12.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)