- Ой щедрик, щедрик,
Вже приходить Новий рік.
Святий Миколай!
Всіх дітей оберігай!
Звучить у мене в душі щедрівочка, яку співали сьогодні діти у школі.І дивні почуття переповнюють мене.
Це й подяка, що дочекалася до свята Святого Миколая, відчуття милосердя, благородності.Адже Святий Миколай дарував безкорисливо подарунки, приносив тим , хто найбільше нуждався у них, кому потрібна була допомога.
Давайте робити, як Святий Миколай Чудотворець , добрі вчинки!
Не тільки сьогодні, а завжди, кожного дня, кожної хвилини!
Може, хтось потребує моральної підтримки, доброго слова.А хтось і фінансової підтримки.Скільки дітей, скільки дорослих живуть , лічачи останні дні, хвилини.І в них ще жевріє надія, снага до життя.Може, своєю усмішкою, добрим словом, а ,може, і незначним фінансовим внеском ми допоможемо відчути радість життя, хвилини життєдайності, доброти.
З другої сторони мене переповнює почуття жалю за тими, що вже
відійшли у вічність.Як мені бракує доброго батьківського слова, маминої ласки!Як мені їх не вистачає тепер.А чи все я зробила, щоб продовжити їх життя, чи завжди з добротою сприймала їх поради, чи відповідала добром на добро?!Чи навіть не усвідомлювала , що я можу зробити для них?!
Спішімо робити добро заради життя на Землі.Не колись, не завтра,
а вже, сьогодні!
І не буде проблем ,не буде війни!Бо є діти, є людяність ще на Землі!
ID:
858551
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 20.12.2019 06:44:06
© дата внесення змiн: 20.12.2019 06:44:06
автор: Haluna2
Вкажіть причину вашої скарги
|